Hva er ditt kraftdyr?

Hva er ditt kraftdyr?

Visualiser at du vandrer gjennom en skog. Det er en varm sommer ettermiddag og på hver side av den brede åpne stien er det mange forskjellige trær.
Du hører grener som knekker under føttene dine. Det er litt fuktig lukt, men lukten er frisk og kjølig. Mens du går lytter du til fuglesangen og hører blader og grenene som rasler i trærne.Mens du vandrer frem langs stien ser du et ekorn som spiser nøtter ved et tre. Du legger merke til de store øynene og den buskete halen. Det løper foran og du følger etter og det fører deg til en lysning.
Der ser du noen steintrinn som går nedover, og du lurer på hvor de ender.
Det er ti trinn, og mens du går nedover kjenner du de slitte grove steintrinnene under føttene.
Start med ti, ni og gå langsomt ned hvert av trinnene. Åtte, syv, seks, du er avslappet og rolig, fem, fire, roligere og roligere, tre, to, en. 
Du går inn i et grotte liknende rom, et lys ovenfra avdekker merkelige etsninger på veggene som du, når du kommer nærmere ser er bilder av dyr som er risset inn i steinveggen.
Mens du gransker dem i detalj, ser du at det er bjørner, ulver, tigere og hjort. Det er mange flere også, til og med bilder av ørner.
Når du snur deg ser du en dør som lyset strømmer gjennom. Du bestemmer deg for å åpne den og ser at rommet innenfor er badet i lys. Du står midt i det hvite lyset som får deg til å føle deg trygg og renset. Ta et dypt åndedrag og slapp av. Du legger merke til en lang gang som bukter seg fremover. Du følger den, og den fører til et annet grotteliknende rom.
Du kommer inn i et rom som er fullt av store krystaller i forskjellige former, størrelser og farger.
Se deg godt omkring. Nå visualiserer du at du krymper, og at du går inn i den krystallen som du liker best.
Kjenn at du er inni den og at du ser ut. Hvilken form er det på krystallen? har den mange fasetter og hjørner, eller er den glatt ?
Er den klar eller matt? Er den polert og strålende eller er den fortsatt i sin naturlige tilstand? Ser du noen bilder gjennom krystallens vegger som forteller deg noe?
Kjenn etter hvordan det føles å være der inne, føler du deg veltilpass eller innestengt? Bli der noen minutter mens du tilpasser deg.
Nå kjenner du at du er utenfor krystallen igjen, du føler deg lett og avslappet. Du går mot åpningen og tilbake langs den lange buktende gangen, og kommer tilbake til rommet som er fylt med lys, og deretter inn i grotten med dyrebilder på veggene.
Du begynner å gå opp de ti trinnene. Start med en, kjenn at foten står fast og godt på steintrinnet. Ta en liten pause mellom hvert tall : to, tre, fire, vent litt lengre og fortsett med fem, kjenn at du er våken, seks sju, åtte, ni og ti. Når du kommer til åpningen på toppen av trappen, trekker du inn den friske luften og ser deg omkring. Så hører du lyden av noe som beveger seg i trærne, men du føler deg fullstendig trygg.
Akkurat i det du starter på tilbakeveien langs den buktende stien gjennom skogen, kommer det et dyr som går langsomt bort til deg. Du er ikke redd. Dyret er vennligsinnet, og du føler et slektskap med det.
Legg merke til hva slags dyr det er, det kan være lite eller stort. Se på ansiktsutrykket. Er det vennlig eller alvorlig? Uansett hvordan det er så er dette ditt kraftdyr. Det går sammen med deg helt til du kommer til skogkanten. Det er et urgammelt sjamanistisk symbol, og dyrets essens og styrke vil bli hos deg for at du skal føle deg beskyttet og trygg mens du utvikler dine åndelige evner, selv om du ikke er bevisst på det i tiden som kommer.
Vit at du kan påkalle kraftdyret ditt når som helst du måtte ha behov for hjelp.

Still deg følgende spørsmål : 
1. Hva er ditt kraftdyr ? hvordan er størrelsen, fargen, og formen?
2. Følte du deg trygg sammen med kraftdyret? Hvis ikke er det ingen grunn til bekynring. Dyret er et sterkt symbol på din underbevissthet som kan hjelpe deg å akseptere din indre styrke og dine grenser. Kanskje blir du litt nærvøs av å oppdage andre aspekter ved deg selv. Det kan ta litt tid før du blir vant til det.
3. Hvordan føltes det å være i det vite lyset?
4. Hvordan var krystallen din i farger, form og flater? Var den fasettert og polert eller var den i sin naturlige tilstand?

Hvis du synes det er vaskelig å huske en så lang øvelse, så les den inn på diktafon / mobiltelefon, og spill av mens du gjør den.

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

09.10 | 15:37

Ja takk gjerne det

22.06 | 10:01

Hei dette er noe for meg

27.04 | 18:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble vel...