Automatskrift

Automatskrift er kanalisering fra den andre siden, hvor de tar over armen min og formidler sine budskap. 

I starten kom det bare rare skriblerier som jeg ikke forsto noe av, men ganske raskt kom det også ord. Da alt løsnet og jeg fikk hele setninger, fikk jeg beskjed om at de hadde trent meg i teknikk og tålmodighet over flere mnd. Da "de" mente jeg var klar for det, fikk jeg beskjed om å gå ut og bruke denne evnen for å hjelpe andre mennesker med å få kontakt med den andre siden, men like mye for at de skal få gitt sine beskjeder/veiledning/healing til oss.

Det har blitt skrevet tusenvis av sider etter den tid, og det er en fantastisk opplevelse å få være en kanal for dem. Det er til stor hjelp for meg selv og er blitt det for veldig mange andre. Jeg skriver på bestilling, og jeg har fått kjempeflotte tilbakemeldinger.

For flere år siden fikk jeg "oppskriften" på hvordan jeg skulle føre jordbundne sjeler over til den andre siden. Jeg fikk den, fulgte den til punkt og prikke, og den hjalp meg da jeg trengte den første gangen, og veldig mange ganger etter den tid. Sånt og alt annet kan man spørre om veiledning til. Ved at jeg kan føre over de jordbundne, er jeg behjelpelig med husrens. Jeg oppnår raskt kontakt med de som evt. er igjen på stedet, og fører de over i lyset. 

Jeg har hatt veldig mye kontakt med mine hjelpere og mestere, som har lært meg utrolig masse. Flere av dem er nær familie som har gått bort, og ønsker meg alt det beste for mitt og min families liv, og det har ofte vært godt å få hjelp fra dem. De beskriver også hvordan de har det på den andre siden, hvem de er sammen med etc., noe som nok er godt for de fleste å få høre om.

Jeg får rask kontakt, og det er til god hjelp ved f.eks. husrens, forsvinningssaker o.l. Det er alltid noen som kan svare, men vi skal selvfølgelig ikke vite alt.

Ved automatskrift kan du få veiledning, råd og vink, men størst er det nok for dem å få kontakt med sine på jorden, og formidlet det de vil si oss. 

Jeg skriver og formidlet for mange mennesker både inn og utenlands. Jeg stiller på messer, festivaler, alternativkvelder osv. Under en skriveseanse får alle overført en sterk kjærlighetsenergi, det blir som veiledning og healing i ett.

Er dette noe for deg, så er du hjertelig velkommen til å kontakte meg, jeg er her for dere. <3  

Rose 20.06.2018 14:44

Heisan 😇Min søster har alltid vært plaget med migrene siden hun var jentunge. Kan du hjelpe henne med å bli kvitt migrenen ?

Heidi Fjelnseth 04.04.2018 06:39

Ønsker kontakt med mine på den andre siden. Kan du hjelpe?

ameak82@hotmail.com 19.12.2017 04:43

Når har du ledig automatskrift time? :)

Siv-Helen 10.01.2016 23:29

Prøver også meg på automatskrift, men blir for det meste kruseduller..
Har vært så heldig å fått beskjeder fra mine hos deg & det gjorde godt i ❤️
Du e Flenk🙏

Henriette 25.01.2014 21:19

Heisann. Dette var interessant. Har prøvd et par ganger selv,
men det kommer bare streker fram og tilbake i ovale sirkler,
og krusseduller. Spennende :0)

Veronika Meløy 13.07.2013 18:18

Hadde et sterkt møte med deg og vil gjerne komme i kontakt med deg igjen :)

Anita 13.07.2013 18:27

Hei hei. Bare skriv inn på kontaktsiden, så kommer du direkte på mailen min, og jeg får svart deg der. ;)

Anne Karin Jota 09.04.2012 19:57

Interresant lesing Anita :)

Nyeste kommentarer

11.11 | 12:42

Kan bare anbefale Anita. Utrolig det hun gjør😍

09.10 | 15:37

Ja takk gjerne det

22.06 | 10:01

Hei dette er noe for meg

27.04 | 18:56

Gleder meg til fjernhealing i morgen, da min første opplevelse ble vel...